avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Loctiitor in biroul de circumscriptie electorala
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Loctiitor in biroul de circumscriptie electorala

Buna ziua. As dori sa stiu daca unui angajat din sistemul bugetar, in momentul in care a fost desemnat loctiitor in biroul de circumscriptie electorala a unei localitati, i se suspenda contractul individual de munca pe perioada exercitarii atributiilor ce tin de procesul electiv privind alegerile locale. Daca da, as dori sa stiu temeiul legal .
Ultima modificare: Marți, 11 August 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Numirea in cadrul circumscriptiei electorale este detasare? janapress janapress buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: in cadrul institutiei in care lucrez unul dintre angajati a fost numit loctiitor in cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Legea electorala gavriila gavriila Cum pot fi contestati presedintii sectiilor de votare ? (vezi toată discuția)
Srl obligat sa plateasca drepturi salariale unui angajat daca e membru birou electoral ? Armandosol Armandosol Buna ziua, Am o problema in interpretarea HG nr. 53/2016 respectiv art 2 alin. 1 \"Pe toată perioada exercitării atribuţiilor privind organizarea şi ... (vezi toată discuția)