avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Avem un drum de servitute cu o poarta catre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Avem un drum de servitute cu o poarta catre strada ...

Buna ziua! Avem un drum de servitute cu o poarta catre strada principala. Pot pune inca o poarta catre urmatorul proprietar, dupa lotul nostru dandu-i in continuare acces cu cheie la porti? (vrem sa renuntam la gardul parcelei noastre si sa securizam zona cu cele 2 porti inainte de noi si dupa noi. Tin sa precizez ca intre timp a aparut pe partea cealalta a caselor un drum asfaltat public, iluminat din care toti proprietarii au acces. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Drum de servitute niculescusorin niculescusorin Pe langa proprietatea mea s-a creat un drum de servitute de catre vecina mea . La inceput a existat o poarta de acces pentru cei care si-au construit locuinte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o problema legata de accesul la proprietate cu ... Gabi12345E Gabi12345E Buna ziua! Am o problema legata de accesul la proprietate cu masina si parcarea parcarea/stationarea masinii pe un drum de servitute. Istoric: In 1960 un ... (vezi toată discuția)
Interzis cu exceptia riveranilor Sebastian 19 7 9 Sebastian 19 7 9 Va rog un raspuns Cum este defint un drum marcat cu indicatorul acces interzis cu exceptia riveranilor Drum public sau privat (vezi toată discuția)