avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grad de invaliditate sau grad de handicap? Mama mea a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grad de invaliditate sau grad de handicap? Mama mea a avut un ...

Grad de invaliditate sau grad de handicap? Mama mea a avut un accident de masina, brat drept fracturat, operata, tija de la umar pana la cot. Cu un an inainte a mai avut un accident unde si a fracturat ambele incheieturi cel putin o mana ramanand un pic stramba si cu dureri cronice. Dansa a muncit cu carte de munca doar vreo 5 ani in tinerete la o fabrica care evident numai exista de mult. Toata viata a muncit ca si menajera fara carte de munca. Acum are 60 ani si in urma problemelor cu mainile nu se mai poate munci. Tata are o pensie de 1100 lei. Intrebarea mea este cum pot sa o ajut sa fie incadrata intr un grad de handicap sau grad de invaliditate? Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Accident rutier- despagubire rca deiulina deiulina Buna seara, In anul 2009 parintii mei au fost implicati intr-un grav accident rutier : un cetatean cu 2 la mie alcoolemie a intrat pe contrasens frontal ... (vezi toată discuția)
Legea privind iesirea la pensie la limita de virsta a persoanelor cu handicap vyorel61 vyorel61 Eu am virsta de 53 an cu o vechime in cimpu muncii de 20 ani sisunt iesit la pensie de handicap gradul 2 de 8 ani.Ma pot incadra sa ies la pensie de limita de ... (vezi toată discuția)
Bilek BILEC BILEC Buna ziua Am avut un accident cu vatamare corporala fractura la mana stinga la o persoana de 72 ani la manevra de mers mansalier pe data de 26 .08.2016. La ... (vezi toată discuția)