avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Am o întrebare, dacă e cu putință. ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Am o întrebare, dacă e cu putință. După 5 ani ...

Bună ziua! Am o întrebare, dacă e cu putință. După 5 ani de proces cu statul român, și 4 instanțe adică Tribunal, Curtea de Apel, Înalta Curte de Casație și iarăși Curtea de Apel am reușit sa câștig. De fapt am reușit menținerea sentinței tribunalului ca temeinica și legală. Curând voi ajunge la executare silită ca nu am incotro. Am nevoie de titlul executoriu legalizat. Întrebarea e care din cele 4 hotărâri judecătorești trebuie legalizată? Repet eu vreau sa execut hotărârea de fond plus ultima hotarare de la Curtea de Apel pentru cheltuieli de judecată. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:22, 13 August 2020
Legalizati hotararile ramase definitive: cea de fond (inteleg ca ati castigat fondul) si cea de cheltuieli de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire formula executorie ioanandrei ioanandrei Intr-un proces comercial care s-a judecat in fond ( TRIBUNAL) si in apel (CURTE DE APEL ) s-au dat sentinte favorabile mie ,iar aceste sentinte contin ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Am si eu o problema.:( In 25.11.2009 am castigat la Tribunalul Bucuresti (pe fond) un proces cu ANRP-Legea 290/2003.:D In 30.12.2009 ANRP a ... (vezi toată discuția)
De cand devine irevocabila o hotarara judecatoreasca? de cand devii proprietar al unui imobil retrocedat? nu cumva de la hotararea celei mai inalte instante? costinudrea costinudrea buna seara, am o problema cu statul roman- prin cei de la taxe si impozite. in 2009 familia mea a deschis o actiune judecatoreasca impotriva unei hotararia ... (vezi toată discuția)