avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua, am citi răspunsurile dvs. de mai jos. Am ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua, am citi răspunsurile dvs. de mai jos. Am și eu ...

Bună ziua, am citi răspunsurile dvs. de mai jos.
Am și eu o întrebare: mai pot recupera banii pe bilet de la Compania BlueAir? Din câte am înțeles acum ea ar fi fost declarată în insolvență înainte de a cumpăra biletul de avion, deși ei vând bilete de avion în continuare.
Ce trebuie să fac?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! de doi an de zile am achizitionat un pachet turistic ... maranos76 maranos76 Buna ziua! De doi an de zile am achizitionat un pachet turistic cu o agentie de turism in vederea efectuarii unei excursii de 6 zile in Israel. Din cauza ... (vezi toată discuția)
Restituire bani companie aeriana vaidaaurelian vaidaaurelian Am cumparat un bilet de avion cu destinatia Londra, pe care am platit aproximativ 500 de lei. Nu am semnat un contract in sensul asta, nici macar o chitanta nu ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am cumparat un bilet de avion unui coleg de munca ... Razvan2244 Razvan2244 Buna seara! Am cumparat un bilet de avion unui coleg de munca pacalindu-ma ca a facut inainte transferul pentru ai cumpara acel bilet si nu vrea sa imi mai ... (vezi toată discuția)