Buna seara! Am cumparat un bilet de avion unui coleg de munca pacalindu-ma ca a facut inainte transferul pentru ai cumpara acel bilet si nu vrea sa imi mai inapoeze banii,se poate face ceva in aceasta situatie pentru a recupera banii?
Buna seara! Am cumparat un bilet de avion unui coleg de munca pacalindu-ma ca a facut inainte transferul pentru ai cumpara acel bilet si nu vrea sa imi mai inapoeze banii,se poate face ceva in aceasta situatie pentru a recupera banii?
In ce conditii i-ati cumparat dvs biletul ? Si de ce nu l-a cumparat el ?
Adica, de ce el va dadea banii dvs,, si dvs cumparati pentru el biletul ?
Unul din motive este ca nu se descurca si al doilea motiv este pentru ca pe cardul de sparkasse stiu ca merge doar cu transfer bancar si asta se poate la companiile aviatice cu aproximativ 14 zile,a mai fost ajutata aceasta persoana de mine dar in acele situati persoana a oferit banii cash iar de data aceasta am fost plecat in tara si ma rugat frumos daca ii pot cumpara bilet si eu iam spus ca costa 180E si a zis sa ii dau ibanul sa imi transfere mi-a aratat o dovada de transfer pe care posibil sa nu fi fost finalizata sau a fost anulata de aceasta persoana