avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! Am cumparat un bilet de avion unui coleg ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! Am cumparat un bilet de avion unui coleg de munca ...

Buna seara! Am cumparat un bilet de avion unui coleg de munca pacalindu-ma ca a facut inainte transferul pentru ai cumpara acel bilet si nu vrea sa imi mai inapoeze banii,se poate face ceva in aceasta situatie pentru a recupera banii?
Cel mai recent răspuns: abuzinserviciu99 , utilizator 15:13, 15 Februarie 2024
Plangere la sectia de politie pentru inselaciune, descrieti ce s-a intamplat si prezentati dovezile.
Daca aceasta persoana este in Germania ,unde este mai bine sa fac plangerea, Germania sau Romania?Va multumesc!
Germania.
Razvan2244 a scris:
Buna seara! Am cumparat un bilet de avion unui coleg de munca pacalindu-ma ca a facut inainte transferul pentru ai cumpara acel bilet si nu vrea sa imi mai inapoeze banii,se poate face ceva in aceasta situatie pentru a recupera banii?

In ce conditii i-ati cumparat dvs biletul ? Si de ce nu l-a cumparat el ?
Adica, de ce el va dadea banii dvs,, si dvs cumparati pentru el biletul ?
Unul din motive este ca nu se descurca si al doilea motiv este pentru ca pe cardul de sparkasse stiu ca merge doar cu transfer bancar si asta se poate la companiile aviatice cu aproximativ 14 zile,a mai fost ajutata aceasta persoana de mine dar in acele situati persoana a oferit banii cash iar de data aceasta am fost plecat in tara si ma rugat frumos daca ii pot cumpara bilet si eu iam spus ca costa 180E si a zis sa ii dau ibanul sa imi transfere mi-a aratat o dovada de transfer pe care posibil sa nu fi fost finalizata sau a fost anulata de aceasta persoana

Alte discuții în legătură

Conditii de calatorie a unui minor, cu avionul vavan vavan Salut!as avea o intrebare,momentan locuiesc in germania si tocmai am cumparat un bilet de avion spre romania,de mentionat este ca nu am implinit inca 18(inca 3 ... (vezi toată discuția)
Procurã pentru minor pentru ieºirea din þarã fãrã însoþitor sztancs sztancs Buna ziua! am si eu mai multe nelamuriri poate ma ajuta cineva :) Momentan sunt in Germania,am facut o rezervare de bilet de avion pt fica mea de 10 ani cu ... (vezi toată discuția)
Ce poți face dacă pierzi zborul din cauza verificărilor celor de la securitate? Nicoleta_mk Nicoleta_mk Buna ziua Am si eu o intrebare Ieri a trebuit sa calatoresc cu avionul din Amsterdam spre Belfast, am ajuns inainte cu o ora inaintea chek-inului, am facut ... (vezi toată discuția)