avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! Am cumparat un bilet de avion unui coleg ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! Am cumparat un bilet de avion unui coleg de munca ...

Buna seara! Am cumparat un bilet de avion unui coleg de munca pacalindu-ma ca a facut inainte transferul pentru ai cumpara acel bilet si nu vrea sa imi mai inapoeze banii,se poate face ceva in aceasta situatie pentru a recupera banii?
Cel mai recent răspuns: abuzinserviciu99 , utilizator 15:13, 15 Februarie 2024
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu vreti sa va pierdeti timpul cu reclamatii prin Germania sau Romania, incercati sa-i faceti o bucurie si sa-i anulati biletul de avion. Evident ca pierdeti banii (mai mult ca sigur) dar cand se va prezenta la aeroport va fi obligat sa-si achite biletul la pret dublu / triplu sau sa faca dus intors.
Eu asa as proceda, nesimtitii merita o lectie care sa-i usture! - nu e cazul sa il anuntati inainte, doar Dumneavoastra ati primit probabil biletul electronic.
Subscriu la ce a zis andrei2005 cu mentiunea ca nu cred ca anularea biletului atrage in mod obligatoriu pierderea posibilitatii de a-si recupera banii, inselaciunea subzista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de calatorie a unui minor, cu avionul vavan vavan Salut!as avea o intrebare,momentan locuiesc in germania si tocmai am cumparat un bilet de avion spre romania,de mentionat este ca nu am implinit inca 18(inca 3 ... (vezi toată discuția)
Procurã pentru minor pentru ieºirea din þarã fãrã însoþitor sztancs sztancs Buna ziua! am si eu mai multe nelamuriri poate ma ajuta cineva :) Momentan sunt in Germania,am facut o rezervare de bilet de avion pt fica mea de 10 ani cu ... (vezi toată discuția)
Inselatorie farmacie falsa ella6 ella6 Buna seara. Unde pot face o sesizare privind o inselatorie? O farmacie falsa cu medicamente desfacute, persoana mi-a zis sa transfer banii in cont pentru un ... (vezi toată discuția)