avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Conditii de calatorie a unui minor, cu avionul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Conditii de calatorie a unui minor, cu avionul

Salut!as avea o intrebare,momentan locuiesc in germania si tocmai am cumparat un bilet de avion spre romania,de mentionat este ca nu am implinit inca 18(inca 3 luni) ani si voi pleca singur..cel de unde am cumparat biletul a spus ca ai nevoie de procura numai pana la 14 ani! acum nu stiu ce sa fac..pot pleca numai cu semnaturile parintilor mei la aeroport sau am nevoie de procura?multumes!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:38, 18 Iunie 2010
Parintii va pot insoti la aeroport si sa va dea in custodia unui major, eventual chiar porsonal de bord, pe toata perioada zborului, iar in Romania sa astepte alt major pentru a-i preda custodia..
Cred ca au niste formulare speciale pentru asta.
parintii va pot preda insotitorilor de bord.
daca va intoarceti in germania in mai putin de 3 luni, pt a iesi, insotitorului dvs, ii va trebui procura de la amandoi parintii dvs (asta daca nu vin dansii sa va ia si daca dvs calatoriti cu pasaport romanesc)
Ultima modificare: Vineri, 18 Iunie 2010
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor de 16 ani,poate iesi din tara fara insotitor? alexandra2000 alexandra2000 Buna ziua.Fiica mea a fost chemata de verisoara ei in italia luna viitoare,dar ea nu poate veni dupa ea si nici eu sau tatal ei nu o putem duce.Se poate face ... (vezi toată discuția)
Procurã pentru minor pentru ieºirea din þarã fãrã însoþitor sztancs sztancs Buna ziua! am si eu mai multe nelamuriri poate ma ajuta cineva :) Momentan sunt in Germania,am facut o rezervare de bilet de avion pt fica mea de 10 ani cu ... (vezi toată discuția)
Acte necesare iesire din tara minor! Andyandy22 Andyandy22 Salut, am 17 ani si as vrea sa stiu exact ce acte imi trebuiesc pentru a pleca din tara timp de 2 saptamani. Stiu doar ca imi trebuie procura de la ambii ... (vezi toată discuția)