avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselatorie farmacie falsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselatorie farmacie falsa

Buna seara. Unde pot face o sesizare privind o inselatorie? O farmacie falsa cu medicamente desfacute, persoana mi-a zis sa transfer banii in cont pentru un medicament care nu se gaseste in farmaciile reale. Cand am zis ca nu mai doresc , i-am zis sa-mi transfere banii cat mai repede, dar totul s-a sfarsit prin blocare pe whatsap si messenger...... Cum pot recupera banii? Va rog frumos sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:17, 9 Octombrie 2024
Mergeti la politie si faceti o plangere. Sau mergeti la parchetul de pe langa judecatorie si faceti o plangere.
Timpul nu-mi permite sa umblu la politie, Tipul e din alta localitate, ii stiu doar numele de la transferul de bani...
Da, este adevarat ceea ce spuneti, faceti sesizarea prin email sau prin posta.
prin email la ce adresa? Din pacate nu mai am nici conversatia pentru ca a sters o mare parte din ea
Despre ce suma este vb , despre ce medicament și unde e înșelăciunea?

Alte discuții în legătură

Inselaciune comert online andreiflorea91 andreiflorea91 Buna ziua Am incercat sa vand un telefon pe okazii.ro in fine Cineva sa oferit sa il cumpere. Si atunci am decis sa schimbam conversatia pe messenger ca ... (vezi toată discuția)
Pacaleala pe okazii alexynno alexynno Buna ziua..am un prieten care a vrut sa faca un schimb pe okazii...sa trimita un laptop pt un tel..utilizatorul avea pozitive 100% ,au discutat si au cazut de ... (vezi toată discuția)