avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune comert online
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune comert online

Buna ziua
Am incercat sa vand un telefon pe okazii.ro in fine
Cineva sa oferit sa il cumpere.
Si atunci am decis sa schimbam conversatia pe messenger ca site-ul sa nu imi ia comisionu pentru vanzare.
El a acceptat si am vb pe messenger fara sa facem vreo tranzactie pe site-ul okazii.ro
Am decis impreuna sa facem tranzactia prin posta romana metoda ramburs.
Si am trimis coletu dar mintea mea diabolica a vrut sa faca bani si in loc de produsu care trebuia sa il trimit adica telefonu in valoare de 400 lei am trimis un breloc de 5 lei. Respectivu a ridicat coletu si sa dus la politie cand spre mirarea lui a vazut un breloc in loc de telefon.
Intrebarea mea pentru dumneavoastra e: Ce pot pati in aceasta situatie in cel mai bun caz si in cel mai rau caz??
Bani inca nu iam ridicat de la posta. Astept raspunsu dumneavoastra. X-(
Este vorba de infractiunea de inselaciune, luati legatura urgent cu persoana respectiva si explicatii ca a fost o neintelegere, ii dati telefonul ori suma de bani inapoi.Dosarul la politie isi va urma cursul, veti fi chemat la audiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune andreiflorea91 andreiflorea91 Buna ziua Am incercat sa vand un telefon pe okazii.ro in fine Cineva sa oferit sa il cumpere. Si atunci am decis sa schimbam conversatia pe messenger ca ... (vezi toată discuția)
Intrebare- amenintare cu plangere la politie andreiflorea91 andreiflorea91 Acum vreo cateva zile am vb cu cineva pe site-ul okazii sa vand un produs. in fine individul sa hotarat sa il cumpere. nu a dat cumparare dar ne-am inteles ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat de un utilizator okazii.ro savinR savinR Totul a inceput pe siteul okazii.ro unde am fost contactat de un uitlizator mi-a propus un schimb cu un telefon ..sa-i dau eu un nokia si 250 lei pe telefonul ... (vezi toată discuția)