avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost inselat de un utilizator okazii.ro
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost inselat de un utilizator okazii.ro

Totul a inceput pe siteul okazii.ro unde am fost contactat de un uitlizator mi-a propus un schimb cu un telefon ..sa-i dau eu un nokia si 250 lei pe telefonul lui ne-am inteles am trmis prin posta coletu (bani si telefon) el in schimb nu a mai trmis mi-a luat banii si telefonu. acum incearca sa insele alti oameni....ce poate face politia in acest caz???/ am dreptul la despagubire?1
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:55, 15 Noiembrie 2010
Nu sunteti nici primul si mai tragic nici ultimul care a fost inselat de firma mentionata
Daca aveti informatii care sa individualizeze faptuitorul,formulati plangere la politie care in urma cercetarilor .,va dispune solutie .ce urmeaza sa va fie comunicata
tzeparul e din tulcea eu sunt din tecuci unde pot depune plangerea in tulcea?? el afirma ca nu are ce sa-i faca politia ptr ce a facut!!!!
Conform
art 30 din Codul de procedura penala,competenta dupa teritoriu este determinata de
a-locul unde a fost savarsita infractiunea
b-locul unde a fost prins faptuitorul
c-locul unde locuieste faptuitorul
d-locul unde locuieste persoana vatamata

Va revine dreptul sa formulati plangere la parchetul responsabil domiciliului dvs,
acesta putand ,in raport de probe ,sa dispuna eventual in temeiul art 285 Cpp,
organul competent in cercetare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune andreiflorea91 andreiflorea91 Buna ziua Am incercat sa vand un telefon pe okazii.ro in fine Cineva sa oferit sa il cumpere. Si atunci am decis sa schimbam conversatia pe messenger ca ... (vezi toată discuția)
Inselaciune comert online andreiflorea91 andreiflorea91 Buna ziua Am incercat sa vand un telefon pe okazii.ro in fine Cineva sa oferit sa il cumpere. Si atunci am decis sa schimbam conversatia pe messenger ca ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere prin intermediul okazii.ro danu_banu danu_banu Buna ziua! Am incercat sa vand sau sa schimb un telefon pe okazii.ro(nokia n95) In lista de mess a aparut o persoana care a zis ca e de pe okazii.ro si mi-a ... (vezi toată discuția)