avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune

Buna ziua
Am incercat sa vand un telefon pe okazii.ro in fine
Cineva sa oferit sa il cumpere.
Si atunci am decis sa schimbam conversatia pe messenger ca site-ul sa nu imi ia comisionu pentru vanzare.
El a acceptat si am vb pe messenger fara sa facem vreo tranzactie pe site-ul okazii.ro
Am decis impreuna sa facem tranzactia prin posta romana metoda ramburs.
Si am trimis coletu dar mintea mea diabolica a vrut sa faca bani si in loc de produsu care trebuia sa il trimit adica telefonu in valoare de 400 lei am trimis un breloc de 5 lei. Respectivu a ridicat coletu si sa dus la politie unde mia facut o plangere. Eu am vb cu persoana la telefon iam zis ca imediat ce imi ajung bani de la posta ii expediez inapoi. A spus ca este de acord si ca dosaru meu a ajuns la parchet si imediat ce primeste bani isi retrage plangerea.
Intrebarea mea este: Daca respectivu isi retrage plangerea eu mai patesc ceva sau nu ? Ma refer la o judecata pentru prostia care am facuto

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:36, 13 Decembrie 2013
Chiar daca persoana dupa recuperarea prejudiciului,intelege sa isi retraga plangerea-daca aceasta deja a fost inregistrata la politie/parchet,cauza urmeaza sa fie cercetata
Avand in vedere ca nu exista prejudiciu materail si posibil ca petentul sa nu se instituie cu alte pretentii,posibil ca procurorul sa dispuna NUP
Solutionarea este conditionata si de eventualele dv antecedente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune comert online andreiflorea91 andreiflorea91 Buna ziua Am incercat sa vand un telefon pe okazii.ro in fine Cineva sa oferit sa il cumpere. Si atunci am decis sa schimbam conversatia pe messenger ca ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat de un utilizator okazii.ro savinR savinR Totul a inceput pe siteul okazii.ro unde am fost contactat de un uitlizator mi-a propus un schimb cu un telefon ..sa-i dau eu un nokia si 250 lei pe telefonul ... (vezi toată discuția)
Intrebare- amenintare cu plangere la politie andreiflorea91 andreiflorea91 Acum vreo cateva zile am vb cu cineva pe site-ul okazii sa vand un produs. in fine individul sa hotarat sa il cumpere. nu a dat cumparare dar ne-am inteles ... (vezi toată discuția)