avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Container modular de productie Buna ziua. Am inchiriat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Container modular de productie Buna ziua. Am inchiriat un teren ...

Container modular de productie
Buna ziua. Am inchiriat un teren intravilan in vederea amplasarii unui container modular cu destinatia HALA De PRODUCTIE de brichete din biomasa. Am cerut certificat de urbanism,si au zis ca am nevoie de PUZ,altfel nu mi se da autorizatia de functionare.
La alta primarie nu se cere PUZ,este posibil sa fie doar in anumite zone?
Au zis ca mi se va da autorizatie temporara initial,apoi mi-au cerut PUZ. Cum putem face?

Alte discuții în legătură

Teren proprietate cu sau fara puz grecudan1 grecudan1 Buna ziua. Am o mare problema si va rog sa ma ajutati. In decembrie am achizitionat un teren in suprafata de 1000 mp. Am asteptat sa treaca anul sa primesc ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism - teren extravilan nicum nicum Buna ziua! Pot obtine certificat de urbanism pentru constructia unei hale de aproximativ 500 mp, din panouri tip sandwich amplasata pe un teren aflat in ... (vezi toată discuția)
Se pot construi intravilan 2 hale de producție fără semnătura vecinilor? Catalin buc Catalin buc Buna,am cumpărat 10 ari de teren,am făcut un proiect de casa.am fost la primărie să scot certificat de urbanism apoi am dat proiectul în lucru.nu îmi ... (vezi toată discuția)