avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se pot construi intravilan 2 hale de producție fără ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se pot construi intravilan 2 hale de producție fără semnătura vecinilor?

Buna,am cumpărat 10 ari de teren,am făcut un proiect de casa.am fost la primărie să scot certificat de urbanism apoi am dat proiectul în lucru.nu îmi cunoșteam vecinii că nici în primărie nu știa.in fine.acum am primit un telefon de la un vecin fi lateral că el a făcut PUZ-ul și vrea să construiască 2 hale de producție.1 cu fier forjat și una cu vopsele.si are nevoie de semnătura mea.automat daca ii semnez sunt de acord.mi a trimis un plan și prima hala este in dreptul casei. Poate construi daca eu nu semnez și nu sunt de acord.este teren intravilan și zona Destinația stabilită prin PUG este zona de dezvoltare pentru locuință cu regim mic de înalțime.poate construi fara semnătura mea!?
Ultima modificare: Luni, 2 Octombrie 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Teren proprietate cu sau fara puz grecudan1 grecudan1 Buna ziua. Am o mare problema si va rog sa ma ajutati. In decembrie am achizitionat un teren in suprafata de 1000 mp. Am asteptat sa treaca anul sa primesc ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,daca detin 2000 mp teren extravilan agricol,pot obtine autorizatie de constructie?multumesc (vezi toată discuția)
Proiect puz avram172 avram172 buna ziua. rog tare ma mult sa ma ajutati cu o problema, care ma tine pe loc. detin un teren agricol in suprafata de 1, 53 ha pe raza unei comune din jud ... (vezi toată discuția)