avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... As putea vinde produse și în alte locații pe un PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

As putea vinde produse și în alte locații pe un PFA

Bună ziua! As avea o întrebare. Dacă mi-aș deschise un PFA pe adresa de domiciliu as putea vinde produse și în alte locații?
Ultima modificare: Vineri, 14 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 19:12, 21 Septembrie 2020
Buna ziua.
Da. Sediul PFA va fi la adresa de domiciliu si veti autoriza activitatea de comert la beneficiari.
Succes!
Mulțumesc!

Raluca Iliescu a scris:

Buna ziua.
Da. Sediul PFA va fi la adresa de domiciliu si veti autoriza activitatea de comert la beneficiari.
Succes!

Buna seara,

Actele de comert se pot derula si in alta localitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)
Vanzare martisoare nicolas25 nicolas25 buna ziua. pentru a putea vinde martisoare si alte obiecte pentru sf. valentin si martisor, in targuri ce anume imi trebuie? ma refer la acte. multumesc (vezi toată discuția)
Constituire pfa cu certificat de producator fructe: e posibil? ce acte sunt necesare? maryah_maryah maryah_maryah Buna ziua. Prietenul meu este pomicultor (mere, pere, gutui etc) si detine un certificat de producator pentru a comercializa produsele. 1.Ma intereseaza ... (vezi toată discuția)