avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Important.Am accesat fonduri europene pentru o ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Important.Am accesat fonduri europene pentru o spalatorie auto ...

Buna ziua.Am accesat fonduri europene pentru o spalatorie auto si acum candidez la functia de viceprimar intr o comuna.Mentionez ca am deschisa o Intreprindere Individuala si doresc sa stiu daca sunt incompatibul cu aceasta functie si daca as putea trece Intreprinderea Individuala pe numele sotiei fara sa am probleme cu cei de la fonduri,deoarece proiectul este la inceput eu fiind obligat sa il tin 3 ani.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Spălătorie auto prin fonduri europene Cri_maria Cri_maria Buna seara ! Am citit într-un articol că se oferă bani prin fonduri europene și pentru o spălătorie auto....Care sunt primi pași pentru a accesa fonduri ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate Detorely Detorely Am un PFA cu care am accesat și obținut un proiect pe fonduri europene aflându-se în perioada de implementare. Doresc sa candidez pentru funcția de primar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! doresc ca în viitorul apropiat să deschid o spălătorie ... Mojo21 Mojo21 Bună ziua! Doresc ca în viitorul apropiat să deschid o spălătorie auto cu/fără fise prin fonduri europene nerambursabile, în mediul rural. M-am ... (vezi toată discuția)