avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social

Este posibil ca o firma care si-a schimbat sediul social sa apara cautand-o online tot la acelasi sediu ? Verificarea sediului social se face doar la registrul comertului sau sunt si modalitati online ?
Ultima modificare: Luni, 17 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:21, 17 August 2020
online pe site-ul ONRC: faceti o cerere furnizare informatii, platiti taxa si veti primi informatiile pe mail. firma a operat la ONRC schimbarea sediului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare sediu companie din domiciliul meu vladk2k vladk2k Salutari. In apartamentul in care stau (proprietate a tatalui meu) a fost infiintata in urma cu 6 ani o firma, persoana care a infiintat firma avand un ... (vezi toată discuția)
Sediu social Mariralu Mariralu Eu ca si pers. fizica , proprietar ap., pot sa ajut pe cineva facandu-i un contract de comodat , pentru a isi deschide sediu social ( in acte ) pe ... (vezi toată discuția)
Cerere verificare disponibilitate firma &rezervare denumire firma vladut28 vladut28 Buna ziua, Trebe sa infiintez un SRL. Am gasit pe net model de cerere care trebe dus la registrul comertului la sediu. Dar am gasit aici ca s-ar putea face ... (vezi toată discuția)