avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... un sfat va rog
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

un sfat va rog

Dragi colegi, spuneti-mi va rog, a cerut cineva presedintelui de complet inregistrarea sedintei, in proces civil?

Ma confrunt cu o situatie neplacuta si practic nu am cum sa solicit recuzare , nu am temei de drept...chiar si "mici antepronuntari" nu am cum sa le dovedesc.
Va rog, da-ti-mi un sfat, daca se poate altul decat "sa ma las batuta"

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alina Musat , Avocat 12:23, 19 Decembrie 2009
in procesul civil nu se aproba inregistrarea.
daca nu ai motive de recuzare nu ai decat sa astepti solutia data daca nu esti multumita ai posibilitatea cailor de atac
Puteti verifica notele de sedinta consemnate de grefiera si puteti incerca sa dovediti motivul recuzarii, desigur daca grefiera a notat relatarile judecatorului. Noroc.
va multumesc pentru timpul acordat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie audio inregistrare sedinte judecata cosdep cosdep Buna ziua. Va rog, vreau sa fac cerere pentru eliberarea unei copii a inregistrarii audio a sedintei publice - se elibereaza asemenea copii? care este ... (vezi toată discuția)
Declaratie parte vatamata - lipsesc afimatii facute de acesta pitic1991 pitic1991 Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt inculpat intr-un proces penal. In declaratia data de partea vatamata am constatat in momentul in ... (vezi toată discuția)
Declaratie alternativa martori, transcrisa dupa inregistrarea audio a sedintei aidu aidu Din cauza ca judecatoarea a dictat numai bazaconii, care n-au nicio legatura cu ce a declarat martorul, urmeaza sa fac eu transcrierea inregistrarii audio si ... (vezi toată discuția)