avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata concediului medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata concediului medical

Buna ziua!
Ma puteti ajuta va rog cu un calcul pentru plata concediului medical?
Salariile brute pe ultimele 5 luni au fost de 3400 lei/luna si in luna a6-a s-a majorat si este 3900 lei.
Concediul medical v-a fi pentru toata luna august, cod indemnizatie 01.
Din calculele mele suma care ar trebui sa o incasez este de 2633 lei, am calculat bine? Se mai retine ceva?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 17 August 2020
David17, utilizator
Cel mai recent răspuns: Audit Vic Cont , Contabil 11:09, 18 August 2020
Buna ziua,
Suma bruta este corecta; din aceasta suma se deduce CAS 25% precum si impozit pe salariu (10% din suma bruta-deduceri personale-CAS)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Risc maternal Brunetasymo01 Brunetasymo01 Buna Ziua! Am intrat in risc maternal de pe 13 Noiembrie 2018 și mi se spune ca îmi oprește și cass si impozit si deduceri . Am avut pe ultimele 6 luni ... (vezi toată discuția)
Cât este cas in cele 126 de zile de pre și post natal? cosmina1591 cosmina1591 Situația este următoarea: am reînceput munca pe 27 august după ce am ieșit din concediul de creștere cu primul copil. Fiind însărcinată cu al doilea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu rm AndreeaRebegea AndreeaRebegea Buna ziua In noiembrie 2017 am ramas insarcinata. In decembrie 2017 ziua 11 am intrat in concediu medical cod 01- 745 . Am continuat cu acelasi cod pana la ... (vezi toată discuția)