Cum pot afla proprietatile pe care le am? In cazul in care stiu numarul de carte funciara scot extras. Dar daca doar vreau sa aflu in cate locuri sunt proprietara, chiar si cu cota parte?pot scoate un asemenea extras?
Va multumesc?
nu aveti cum sa fiti proprietara fara acordul/ stirea dvs.. deci daca ar fi vb sa mai aveti o proprietate sau cota dintr-una, ati fi stiut.
sunttei proprietar numai unde stiti ca sunteti. inca exista riscul sa nu mai fiti nici pe ce stiati ca sunteti, asta e alta poveste.
le-ati pierdut sirul sau cum ?
repet, nu aflati de nicaieri, dvs trebuie sa stiti ce ati cumparat, ce ati mostenit, ce drepturi vi se cuvin.
Nu avea cum sa va improprietareasca careva fara sa stiti.
Ca sa vi se doneze ceva sau sa mosteniti, trebuie sa acceptati.
acum 12 ani am fost de acord sa fiu coproprietara cu tatal meu pe cateva imobile. In acesti ani nu am castigat nimic si nu m-am implicat. Am dat procura de vanzare fara pretentii materiale.Nu am nici macar un duplicat de pe acele procuri si nu mai stiu toate cf-urile. Nu le-am pierdut sirul. Se inchiriaza imobile in numele m eu fara sa stiu. De asta ma interesez acum.
Va multumesc
ok, nu mai aveti copii dupa acele acte de cumparare banuiesc, dar mai stiti in ce zone erau ?
ca de exemplu daca stiti ca ati cumparat in sectorul 3 bucuresti sau in iasi, mergeti la sectiile financiare si vedeti ce aveti pe rol.
mai aveti posibilitatea sa mergeti la notariatele unde ati semnat si sa cereti o copie.
ceva trebuie sa stiti, ca sa aveti de unde pleca.
daca ati avea cote parti din imobile, si le-ati inchiriat, ar trebui sa aveti de plata si impozite. mergeti si discutati cu inspectorul fiscal de la domiciliu.. ar fi o idee.
Mostenire
gynutza_sweet
Buna ziua.am o intrebare si daca ma poate ajuta cineva v-as fi foarte recunoascatoare. Am 21 de ani iar mama mea a murit acum 7 ani,ne-a ramas mostenire de la ... (vezi toată discuția)
Carte funciara
SPIREA
Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)