avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua sunt proprietara pe o casa. Parintii mei au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua sunt proprietara pe o casa. Parintii mei au avut uzufructul ...

buna ziua

sunt proprietara pe o casa. Parintii mei au avut uzufructul viager pe acea casa si o inchiriaza de ani de zile in numele meu. Niciodata nu am castigat nimic. Acum se pare ca au vandut cumva uzufructul unor persoane pe care nu le-am intalnit niciodata.
Acum 3 ani am semnat o imputernicire prin care tatal meu putea sa vanda fara nici o pretentie materiala. Se pare ca nu a facut acesta.
Eu vreaua sa donez cuiva dreptul meu de proprietate, fara abolut nici o pretentie materiala,. Nu pot fi proprietara cu forta pe un lucru din care nu castig nimic, cu niste oameni cu care nu ma inteleg. Nu ma intereseaza banii, doar sa donex dreptul meu de proprietate. Cum pot face acesta?
Cel mai recent răspuns: clahomastreet , utilizator 10:00, 18 August 2020
mergeti la ocpi si solicitati un buletin de informare, macar sa stiti aca mai aveti nuda proprietate.
nu va grabiti sa dobnati, dupa decesul parintilor veti fi pe deplin proprietar, asta daca nu s-a intamplat deja ceva cu proprietatea. Vedeti care e treaba.
multumesc pentru raspuns.Am solicitat deja un cf de informare si am vazut ca parintii mei au vandut uzufructul vaiger sau ceva de genul. Adica apar eu cu alti 2 proprietari pe care nu ii stiu. Nu doresc sa mai fiu proprietara, nu ma intereseaza sa mostenesc nimic. Am dat acum 3 ani tatalui meu o procura de vanzare fara nici o pretentie materiala.
Doresc doar sa nu mai fiu proprietara acelui imobil., sa donez cuiva fara pretentii. Cum pot face aceasta?
Am dat acum 3 ani tatalui meu o procura de vanzare fara nici o pretentie materiala.

Adica apar eu cu alti 2 proprietari pe care nu ii stiu

trebuie sa vedeti ce mai aveti exact, ca sa stiti daca aveti ceva de donat.
mergeti la sectia financiare de care apartine imobilul si vedeti ce aveti pe rol.
Ultima modificare: Luni, 17 August 2020
gi-jane2, moderator
ok. Am scris deja la anaf sa anuleze impozitele. dar cum pot dona eu cota mea de proprietate? Cum pot face aceasta, fie ca este inchiriata sau nu?
Nu pot fi proprietara cu forta pe niste imobile din care nu am castigat niciodata nimic. Vrea sa donez acest drept, la o organizatie non-profit. Ce trebuie sa fac?
trebuie sa obtineti actele de proprietate intai , sa aveti cadastru, intabulare adeverinta ca nu aveti datorii, certificat energetic, extrasul de carte funciara. organizati care sa accepte donatia.. exact va zice notarul ce acte va trebuie.


Am scris deja la anaf sa anuleze impozitele

oare la ce va referiti ?
Ultima modificare: Luni, 17 August 2020
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Cum pot afla proprietatile pe care le am? in cazul in care stiu ... clahomastreet clahomastreet Cum pot afla proprietatile pe care le am? In cazul in care stiu numarul de carte funciara scot extras. Dar daca doar vreau sa aflu in cate locuri sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt proprietara pe o casa si acum 3 ani amdat mandat ... clahomastreet clahomastreet buna ziua, sunt proprietara pe o casa si acum 3 ani amdat mandat tatalui meu sa facace doreste in numele meu,inclusiv sa vanda. Nu am primit nici un ban , ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,, am revenit cu detalii despre casa unde inca sunt ... clahomastreet clahomastreet Buna ziua,, Am revenit cu detalii despre casa unde inca sunt proprietara. Acum mai bine de 15 ani tatal meu a cumparat-o si a trecut-o pe numele meu cu ... (vezi toată discuția)