avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am avut un dosar de uzucapiune care s-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am avut un dosar de uzucapiune care s-a judecat si ...

Buna ziua, am avut un dosar de uzucapiune care s-a judecat si am pierdut, am facut recurs si la fel, a fost pierdut desii mai multi avocati au spus ca trebuia castigat acest proces.
Am avut dovezi clare ca tinem acest teren de 40 de ani.
Se mai poate face altceva?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:22, 17 August 2020
Daca ati pierdut probabil peste 30 de ani ati mai putea sa va judecati daca situatia o va permite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune pe un teren intabulat claudiadorina claudiadorina Buna ziua, Am moștenit de la bunici un teren cu casa iar după decesul lor am facut succesiunea fiind unic moștenitor. Terenul a fost dintotdeauna ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana barbu costica barbu costica parintii au cumparat in 1975 un teren de 315 mp cu tot ce era construit pe el cu vecinii A,B,C si strada D .nu au facut alt act,au facut o casa pentru care au ... (vezi toată discuția)
Exceptia lipsei de interes ContSters222775 ContSters222775 Buna seara, Pot invoca cu succes in recurs la Curtea de Apel (ultima mea cale de atac) exceptia lipsei de interes intr-un proces de anulare a unui ... (vezi toată discuția)