avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Buna ziua, doresc sa deschid un pfa iar ca activitate ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Buna ziua, doresc sa deschid un pfa iar ca activitate imi doresc ...

Buna ziua, doresc sa deschid un pfa iar ca activitate imi doresc sa merg pe digital marketing, promovand mici interprinderi si/sau firme mari in mediul online, ce cod caen as avea nevoie? din cate am reusit sa inteleg merge 7311 sau 7312 insa nu stiu exact. Va rog daca se poate sa ma luminati si pe mine. Multumesc

Alte discuții în legătură

Cod caen marketing afiliat davidw davidw Buna ziua, Am in plan sa devin PFA si am nevoie de parerea dumneavoastra pentru alegerea codului CAEN. Activitatea principala va fi marketing-ul afiliat ... (vezi toată discuția)
Doresc sa fac o activitate online prin afiliere. Every Every Doresc sa fac o activitate online prin afiliere, sa promovez diferite aplicații, sa înscriu referali în aplicați prin intermediul unui site. CE cod CAEN ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator publicitate online b.elena2009 b.elena2009 Am in certificatul costatator din 2008 cu codurile : 7311 (activitati ale agentiilor de publicitate) 7312 (servicii de reprezentare media) sper ca in ... (vezi toată discuția)