avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Azi am depus la A.N.R.P. , cererea de valorificare a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Azi am depus la A.N.R.P. , cererea de valorificare a punctelor ...

Azi am depus la A.N.R.P. , cererea de valorificare a punctelor în numerar în baza deciziei de compensare. Vă rog dacă puteți explicați-mi ce urmează în continuare să fac, trebuie să mai depun și alte documente sau ce documente voi primii sau care sunt pașii de urmat și în cât timp. Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Act de partaj necesar pentru o decizie de compensare c.n.c.i. ? danac71 danac71 Buna ziua, In urma finalizarii unui dosar A.N.R.P., am primit din partea C.N.C.I. o Decizie de Compensare, precum si formularul tip de cerere de ... (vezi toată discuția)
Unchiul meu a primit dupa mult timp "decizia de compensare" pentru ... aligator aligator Unchiul meu a primit dupa mult timp \"decizia de compensare\" pentru un teren preluat abuziv de regimul comunist. A optat pentru valorificarea in numerar a ... (vezi toată discuția)
Decizie a.n.r.p. robertnelu robertnelu Buna ziua, Am primit de la A.N.R.P. o decizie de compensare, ca masura reparatorie pentru un imobil preluat abuziv in perioada regimului comunist. Pe ... (vezi toată discuția)