avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua!Am condus un autovehicul pe o distanță de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua!Am condus un autovehicul pe o distanță de 50 m și ...

Buna ziua!Am condus un autovehicul pe o distanță de 50 m pe un drum comunal și m-a oprit poliția.Am 17 ani,ce pedeapsa primesc tiinand cont ca am recunoscut fapta?
Mai am 8 luni pana fac 18 ani,oare pot da de permis ?
Ultima modificare: Miercuri, 19 August 2020
Robertnicola11, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 21:35, 19 August 2020

adriandimitriu a scris:

vorbiti despre dvs la persoana a treia? ciudat... oricum, cu ce v-ar incalzi statistica daca dvs ati intra in cei 20%? cineva trebuie sa fie si acolo.

Aveți dreptate,dar din auzite am înțeles ca sunt șanse pentru ca nu am fost băut,și drumul era comunal(de țara) risc redus de pericol,din cauza asta sunt nelămurit!

Robertnicola11 a scris:

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Angajati-va URGENT avocat!

Mi s a spus ca sunt șanse de 80% ca sa se închidă dosarul,este posibil? Specific persoana respectiva nu era sub influența alcoolului

Nu vreau sa par neintelegator,dar voiam sa știu varianta fără avocat dacă este favorabilă pentru mine
Varianta fără avocat e foarte probabil sa însemne închisoare. Dacă va convine...
A mai "mers" cineva, o cunoștiință, pe mana procurorului( prins baut la volan, peste 0.8...) si s-a ales cu pedeapsa cu suspendare, anularea permisului si munca in folosul comunității.
Plus cheltuieli de judecată.
Si la fel, drum liber, fara pericol pentru ceilalți, caracterizare foarte buna...
Ultima modificare: Miercuri, 19 August 2020
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal Bara Stefania Bara Stefania Buna seara! Va rog frumos sa imi spuneti si mie la ce consecinte sa ma astept. Am condus o masina neimatriculata cu nr rosii provizorii expirate fara a detine ... (vezi toată discuția)
Condusul fara permis si sub influenta alcoolului oli86 oli86 Buna seara. Am condus fara permis de conducere si sub influenta alcoolului, ma oprit politia si am avut 0,80 alcool in aerul expirat. oare poate cineva sa imi ... (vezi toată discuția)
Conducere cu alta categorie de permis gheorgheradu gheorgheradu Buna ziua! Am si eu o intrebare care ar fi pedeapsa daca as conduce pe drumul public o motocicleta care apartine categoriei A cu subcategoria A1,eu avand 17 ... (vezi toată discuția)