avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Punct de lucru PFI inregistrat doar la ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Punct de lucru PFI inregistrat doar la ANAF

Buna ziua, am cateva nelamurii in legatura cu procesul pe care trebuie sa il urmez ca sa functionez legal, o sa descriu mai intai situatia pe scurt:

#Situatia:
1. Kinetoterapeut cu PFI deschis la ANAF Salaj si Sediul social in Salaj, activitatea desfasuranduse in judetul Cluj, localitatea Cluj Napoca, chitantele si facturiile fiind emise pe Cluj, insa fara a avea punct de lucru in Cluj Napoca, activitatea se desfasoara fie la domiciliul pacientului fie la spatiul inchiriat prin contract de comodat. Nelamuririle mele ar fi urmatoarele:

#Nelamuriri:
1. Ca si kinetoterapeut fiind PFI si incadranduse la profesii liberale e nevoie de punct de lucru deschis in Cluj? Sau se poate profesa in continuare la domiciliul pacientului si in spatiul inchiriat?

2. Daca e nevoie de punct de lucru deschis in spatiul inchiriat care ar fii conditiile deschiderii acestui punct de lucru si cui ar trebuii sa se adreseze acest PFI si in ce judet, Cluj sau Salaj?
3. Dupa deschiderea punctului de lucru ( in cazul in care e nevoie) trebuie declarata activitatea la primaria Cluj? si trebuie obtinute anumite avize? Sau care ar fi pasii ca un PFI din jud. Salaj sa functioneze legal in jud. Cluj?

Alte discuții în legătură

Pfi kinetoterapeut vlejualexandra vlejualexandra Buna ziua, in februarie anul acesta am infiintat PFI KINETOTERAPEUT. ca si activitate, kinetoterapie la domiciliul bolnavului pe care am inceput-o in luna ... (vezi toată discuția)
Pfi kinetoterapie B.C. B.C. Salutare! Am intentia sa fac un mic PFI, desfasurand activitatea la domiciliul pacientului. Am nelamurirea daca voi avea nevoie de ceritficatul de inregistrare ... (vezi toată discuția)
Unde se judeca un proces myky432 myky432 Daca dau in judecata o persoana care e domiciliata in ZALAU(JUD SALAJ) pt recuperarea unei sume de bani, iar eu am domiciliul in CLUJ-NAPOCA(JUD CLUJ),unde ... (vezi toată discuția)