avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme la locul de munca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme la locul de munca

Bună seara, prietena mea a fost acum ceva timp împreună cu un manager de la muncă unde lucram amândoi iar acesta acum 3-4 zile a început să arate mesaje și poze colegilor, pe care ea i le trimitea lui și ea acum se simte aiurea dar fiind situatia. Pozele nu sunt nud sunt ba în sutien ba acoperita de prosop înainte de baie.
Noi am fost la poliție, și am făcut eu nu ea o reclamație pe numele meu că a făcut asta și plus amenințari directe și indirecte.
Polițistul a vorbit cu managerul dar nu sa legat de faptul că sa întâmplat în timpul orelor de muncă Sau de pozele arătate la muncă, ci de faptul că a făcut amenințări la adresa mea. Și nouă ne-a spus că o să îi de-a o amendă atât ( asta înainte că polițistul sa vorbească cu managerul)

Cum as putea proceda mai departe? Sa fie sancționat acel manager? Dacă poliția ia dat doar o amendă și nici aia nu știu sigur. Iar la locul de munca șeful restaurantului a spus că e vina ei că ia trimis acele poze că trebuia să se aștepte la așa ceva și că dacă nu va împăcați (că au fost câteva certuri) ne da demisia la toți 3.
Nu mi se pare normal așa ceva.

Alte discuții în legătură

Vecini violenti chivas314159 chivas314159 Salut, Asta nu am crezut ca se poate intampla. M-am trezit zilele trecute cu o cucuoana vecina de scara care zbiera de la apartament, nu i-am zis nimic si ... (vezi toată discuția)
Obligatiile politistului!!! paunionutz paunionutz Buna ziua, Am avut o mica disputa cu un echipaj de politie (sectoristi sau de proximitate, cum se mai numesc), care si-au lasat masina in mijlocul drumului ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? anda_meda anda_meda Sunt in perioada de apel de dupa pronuntarea de divort.Desi nu are de achitat decat 25% din venituri pentru copilul minor,fetei care este studenta la zi la ... (vezi toată discuția)