avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Emitere cec si conturi blocate prin poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Emitere cec si conturi blocate prin poprire

ce se intampla daca clientul are poprire pe conturi in momentul in care imi emite cec sau daca i se pune poprire pe conturi dupa ce imi emite cec,dar nu sunt instiintat de acest lucru in scris si eu duc cec-ul la banca .ce risca clientul
Cel mai recent răspuns: tartalak , utilizator 15:52, 20 Decembrie 2009
Cec-ul va fi respins la plata de catre banca si va intra in interdictie bancara!
Iar dvs veti putea sa faceti plangere penala impotriva lui pentru savarsirea infractiunii de inselaciune cu fila CEC-art.215 al.4 Cod Penal
:D
dar daca era in incidenta bancara cand mi-a emis cec-ul ce risca
infractiunea de inselaciune cu fila CEC-art.215 al.4 Cod Penal ...:(( este aceeasi chiar daca sunt mai multe abateri. faptul ca este inscris deja in cip nu va afecteaza pe dvs si pt faptul ca v-a emis cec fara acoperire#-o

aveti insa grija sa nu se desfasoare intre timp procedura de insolventa, daca sta asa prost financiar ... sa va inscrieti la masa credala in caz ca i se cere sau solicita falimentul, altfel nu veti mai putea recupera datoria#-o
are voie sa emita cec daca este deja in cip

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fila cec introdusa la plata dupa intrarea societatii emitente in insolventa. 200360PIM 200360PIM Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea problema ; SC X SRL lasa ca garantie lui SC Y SA pentru materiale furnizate o fila CEC in alb , urmand ca Y sa ... (vezi toată discuția)
Inselaciune&emiterea unui cec fara acoperire & inselaciune in conventii ContSters74561 ContSters74561 O persoana, angajat la o societate X, in calitate de director general a fost mandatat de asociatul unic printr-o procura speciala sa exercite in numele sau ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera debitul? juridic dana juridic dana Situatia se prezinta astfel: Sunt 4 facturi emise catre un client, in baza carora s-a livrat marfa. Intre parti nu exista contract de vanzare-cumparare. ... (vezi toată discuția)