avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Câinii zgomotoși ne trezesc noaptea tot timpul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Câinii zgomotoși ne trezesc noaptea tot timpul

buna tuturor!

Vecinul meu a avut în ultimii cinci ani câini foarte zgomotoși (mai întâi i-am vorbit în persoană de multe ori, iar apoi am sunat la poliție după ce acesta nu a răspuns - ne-am plâns de cel puțin 10 ori de-a lungul anilor) - vecinul a fost sancționat de asemenea de mai multe ori.

În ultimele câteva luni ne-au trezit din nou în miez de noapte.

Desigur, vom scrie un raport al poliției - există legi care privesc infracțiunile repetate și care arată dispreț pentru ordinele ofițerilor?

Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 23 August 2020
DellJ, utilizator

Alte discuții în legătură

Cainele vecinului latra foarte mult si puternic micael108 micael108 Va rog sa-mi indicati daca exista legislatie privitor la relatiile intre vecini cu referire la nivelul zgomotului produs intre gospodarii. Am incercat sa ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice! dorinnovac dorinnovac Sunt casatorit de 3 ani si locuim intr-un apartament situat in vecinatatea unei case cu o curte comuna, aici locuiesc 3 familii din care una creste caini! Acum ... (vezi toată discuția)
Nu pot dormi noaptea de zgomotul cainilor raduionel raduionel Locuiesc la bloc in aproprierea caselor si nu pot dormi noaptea de zgomotul cainilor. Intrebare: unde ma pot adresa ? (vezi toată discuția)