avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate face o succesiune fara sa fie chemati toti ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate face o succesiune fara sa fie chemati toti mostenitori ...

Se poate face o succesiune fara sa fie chemati toti mostenitori si daca s-a facut cum se poate afla.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:15, 24 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic nu se poate fără toți moștenitorii.
Pt a afla dacă s a dezbătut succesiunea la un notar mergeți la Camera Notarilor publici de unde a avut ultimul domiciliu defunctul și acolo se știe. Va va spune notarul și data dezbaterii.
Dacă a fost prin Instanta trebuie mers la judecătoria unde a avut de asemenea ultimul domiciliu defunctul și poate gasiti.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil, daca ceilalți moștenitori isi ascund unii altora existenta si nu se declara numarul real.
Se poate afla de la Camera Notarilor Publici de care aparține județul unde defunctul a avut ultimul domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune macinic macinic Buna ziua, As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru dezbaterea succesiunii. Aceasta poate avea loc numai in judetul unde defunctul a locuit sau se poate ... (vezi toată discuția)
Locul dezbaterii succesiunii marinica71 marinica71 succesiunea se poate dezbate si in instanta fara a mai trece pe la notar?costa mai mult in instanta?se poate face si in alta localitate decat in aceea unde ... (vezi toată discuția)
Succesiune deliammm deliammm Buna ziua, Poate ma ajutati i pe mine cu un sfat. Tatal meu a murit in urma cu aproape 14 ani. Am ramas cu mama, care m-a crecut si educat absolut singura, ... (vezi toată discuția)