Buna ziua!
Nu mai retin numarul legii care reglementeaza legalitatea zilelor fara plata ORICAND la dispozitia guvernului...dar stiti la ce ma refer...
Fiind profesor, as vrea sa stiu in ce masura SUNT OBLIGATA sa recuperez zilele taiate, TOT fara plata se presupune, recuperarea, probabil sambata, deci in zilele legal??? libere, devreme ce deja au fost deja taiateX-( o data acele ore...adica, in conditiile in care nu se plateste recuperarea, ti le poate TAIA de doua ori???? in avans...sau pe ce perioada...nu de alta, dar CONDUCEREA scolilor, infricosata probabil de TAIEREA functiilor...(AH!, cum imi aminteste asta de vremurile anilor dinainte de 89...) te obliga practic prin metode abuzive sa semnezi TOT...prin insinuari nescrise referitoare la...calificative, pastrarea, de acum a functiei, (in conformitate cu conditiile FMI de reducere a bugetarilor) etc.
intr-un ziar...deci fara suport legal, am citit ca ACELE zile libere, in caz ca ai venit la serviciu si pe GRATIS, adica avand orele taiate in CONCEDIUL din 21!-31dec., ai venit in perioada 30 nov. si 14-18 dec., TOTUSI...se vor da ca zile libere platite in 2010, DECI ORICAND!!!...poate chiar si in perioada acelui BAC partial din februarie, aprilie, etc...
Ma rog, intelegeti la ce ma refer...DECI, sunt obligata sa recuperez??? tot fara plata...sau, daca am fost in activitate in 14-18 dec., cand POT sa imi iau zilele libere?...
Adica, ma refer exact la invatamant, cand programa oficiala e facuta pe un anumit numar de ore, deci???...
Multumesc.
Cel mai recent răspuns:
stelarman , utilizator
15:07, 20 Decembrie 2009