avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, parintii mei au fost stramutati din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, parintii mei au fost stramutati din Bulgaria dupa ...

Buna seara, parintii mei au fost stramutati din bulgaria dupa 1940 si mama a avut o indemnizatie suplimentara, tata n-a apucat ca a murit inainte de a se da legea. As dori sa stiu daca au dreptul la indemnizatie si copiii dupa moartea mamei dupa legea 118/1990 . multumesc

Alte discuții în legătură

Nelamurire legea 130/2020 aurelianchicheanu aurelianchicheanu Buna ziua, Am o nelamurire in legura cu o lege care a fost adoptata de cateva zile. Legea 130/2020 pentru modificarea şi completarea Decretului-lege ... (vezi toată discuția)
Drepturile urmașului unui deținut politic strămutat Alina1288 Alina1288 Bună ziua. Vă scriu in speranța că, cineva mă poate lămuri . Tatăl meu, fost deținut politic și după, strămutat, a beneficiat de indemnizația de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, copii persoanei nascute in anul 1940,decedată în ... cristinik14 cristinik14 Buna ziua, Copiii persoanei nascute in anul 1940, decedată în anul 2015, strămutată din Bulgaria - Kaliakra, care a beneficiat de indemnizaţie lunară ... (vezi toată discuția)