avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... În condițiile în care autoritățile locale au ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

În condițiile în care autoritățile locale au oprit impozit, ...

În condițiile în care autoritățile locale au oprit impozit, timp de 30 de ani, pe o suprafață de teren mai mare, care nu corespundea nici cu registrul agricol, nici cu titlul de proprietate emis a doua oară și nici cu realitatea (dacă ar fi măsurat, în prezent, s-ar constata că suprafața ar fi mult mai mică, întrucât vecinii au intrat cu gardurile, pe parcursul anilor), s-ar mai putea recupera ceva din acest supraimpozit? Menționez că, deși s-au făcut tot felul de sesizări, autoritățile locale au înțeles să solicite calcularea unui impozit la o suprafață mai mare decât în realitate și efectuarea unei popriri pe pensie (în scopul recuperării impozitului). Mulțumesc mult pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Recuperare diferențe impozit pe teren intravilan încasat de autoritățile locale în mod abuziv Gaby8102 Gaby8102 În condițiile în care autoritățile locale au oprit impozit, timp de 30 de ani, pe o suprafață de teren mai mare, care nu corespundea nici cu registrul ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate dumitrugj dumitrugj Salut! Am următoarea speță. Am acționat în instanta primăria și comisia locala pt anularea titlu de proprietate și procesul verbal ce a stat la baza ... (vezi toată discuția)
Mostenire dumitrugj dumitrugj Buna ziua.as vrea si eu un raspuns daca ma poate ajuta cineva.va multumesc anticipat.Din registru parcelar facut in anii \\"80, cu schita, pozitie de ... (vezi toată discuția)