avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Salut! Am următoarea speță. Am acționat în instanta primăria și comisia locala pt anularea titlu de proprietate și procesul verbal ce a stat la baza emiterii titlului de proprietate emis în 2002 pe o suprafață de 1400mp,deoarece suprafață inscrisa pe titlu nu corespundea cu realitatea din teren. Terenul meu, conform registrului agricol are o suprafață de 1870mp,suprafață pentru care chiar plătesc impozit, dar în realitate conform măsurătorilor făcute de primărie cu aparatul GPS terenul are o suprafață de 1800mp,deoarece pe una dintre laturi un vecin a întrat și și a însușit din terenul meu suprafața de 70mp. Funcționarii primărie au întocmit o schiță a terenului care are acum suprafața de 1800mp,pe care m au pus sa o semnez fără a studia acesta schiță (zicând sa termin odată cu procesul acesta), schiță pe care mai apoi au printat o prin aplicația de serviciu peste schiță terenului deținut de mine de 1870mp,susținând ca am dreptul doar la cei 1800mp și nu la 1870mp, suprafata pentru care inclusiv în acest an am plătit impozit. Întrebarea mea este cum pot obține cei 70mp care fac parte din același lot de teren, pe care vecinul cu complicitatea celor din primărie și l a însușit nelegal? În cauza este data o sentința civila pt suprafață de 1800mp,restul de 70mp primăria nu a dorit sa ii restituie, deși print o adresa emisa recent de primărie ei recunosc ca suprafață deținută și pt care plătesc impozit este de 1870mp....va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Mostenire, drept de proprietate dumitrugj dumitrugj buna ziua ! daca ma poate lamuri cineva ...va multumesc !.....situatia este in felul urmator ..primaria a actionat in judecata pe cei trei mostenitorii ai ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate dumitrugj dumitrugj buna ziua! pe titlu de proprietate scrie \"declara cetateanul Xdin orosul A judetul B primeste in proprietate o suprafata totala de 1400mp prin constituirea ... (vezi toată discuția)
Mostenire dumitrugj dumitrugj Buna ziua.as vrea si eu un raspuns daca ma poate ajuta cineva.va multumesc anticipat.Din registru parcelar facut in anii \\"80, cu schita, pozitie de ... (vezi toată discuția)