avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anularea și reprogramarea repetată - Școala Auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anularea și reprogramarea repetată - Școala Auto

Bună ziua,

Am început cursurile pentru școala auto. Sunt în etapa al orelor de condus, mai exact, la a 2-a ședință (care am avut-o pe 05.08.20)
A treia ședință de condus trebuia să o am pe 10.08.20, dar a fost anulată, cu o zi înainte, pentru a putea fi programată în altă zi, deoarece instructorul are un examen. Care și a patra ședință a fost anulată (13.08.20). După aproape 2 săptămâni (25.08.20, 15:30), trebuia să am a cincea ședință programată. Atunci am venit din alt oraș cu planurile amânate pentru această ședință, și când sunt în oraș, cu o oră înainte îmi scrie un mesaj că și această ședință va fi anulată, deoarece, din nou, instructorul are un examen.

Dacă m-ar ține tot așa, ce aș putea face în privința la asta? Deoarece, nu mi se pare corect să programez toate ședințele în anumite date, iar când trebuie să le încep, să mă plimbe cum vor ei, pentru că mă deranjează și îmi strică toate planurile.

Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua , in luna martie a acestui an m-am inscris la scoala ... Nicoleta.I.Cimpoeru Nicoleta.I.Cimpoeru Buna ziua , In luna martie a acestui an m-am inscris la scoala de soferi X unde instructor auto (individual zice el) era angajat o cunostiinta. Am ... (vezi toată discuția)
Obligatii instructor auto GFAdr. GFAdr. Buna ziua ! Am inceput sa fac scoala de soferi in luna mai.. Instructorul meu auto nu m-a mai chemat la o ora practica de o luna si ceva, iar ore pentru a face ... (vezi toată discuția)
Plangere scoala de soferi ContSters308212 ContSters308212 Nu stiu daca s-au mai postat intrebarile aceastea ,da va rog sa-mi raspundeti: Care-i institutii pot reclama scoala de soferi la care m-am inscris, ... (vezi toată discuția)