Buna ziua! Am 17 ani iar prietena mea are 14 ani si 6 luni. As dori sa stiu, in cazul in care intretin acte sexuale cu ea, intru la corupere de minori? Tin sa mentionez ca eu sunt nascut in septembrie 2003 iar ea in aprilie 2006 deci diferenta de varsta intre noi este mai mica de 3 ani iar eu nu sunt major inca.
Manuela Rășină
Administrator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
14 ani și 6 luni... Caută-ți o prietenă măcar de vârsta ta, dacă de una mai mare încă nu te poți atinge. De documentat despre pedepsele penale văd că ai făcut-o, despre consecințele fizice și morale ale intențiilor tale ai făcut-o? Strici un copil și poate distrugi atât viitorul tău cât și al ei. Dacă rămâne însărcinată? Cum poți să fii atât de inconștient?!
wow, anul 2003, anul in care a aparut albumul Sindromul Tourette (Cheloo).
N-ar fi ilegal dar daca esti atat de atent la faptele cu posibil caracter penal, ar fi pacat sa faci sex cu o tipa de 14 ani. tu esti aproape major si e clar ca esti inteligent. rareori ii pasa unui tanar de asemenea probleme. ai un viitor asigurat de inteligenta ta. dar profita de capul tau! in primu rand nu pierzi nimic daca faci sex cu o tipa de 14, nu se pricepe la asa ceva. ramaneti platonici pana la 18 ani :))