avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casare autovehicul mostenit.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casare autovehicul mostenit.

In urma decesului tatalui meu ne-a ramas, ca mostenire, un autovehicul vechi, cu o stare tehnica precara si cu o valoare de piata scazuta. Noi am vrea sa scapam de acest vehicul care mai mult ne incurca, trebuie sa platim anual taxe + si sa-i facem ITP, Noi am facut succesiunea dar nu si partajul. In acest moment automobilul nu are un proprietar. L-am putea casa/scoate din circulatie in aceste conditii? Partajul nu avem cum sa-l facem, fratele meu locuieste in alta tara, nu poate veni fizic din cauza pandemiei.
Ultima modificare: Duminică, 30 August 2020
ncgabriel77, utilizator

Alte discuții în legătură

Radiere autovehicul fara documente. prin 2007 am achizitionat ... Teodor2017 Teodor2017 Radiere autovehicul fara documente. Prin 2007 am achizitionat un automobil iar pe la finalul anului 2009 acesta s-a defectat destul de grav astfel in cat ... (vezi toată discuția)
Contestatie partaj voluntar mostenitor aioaneicezar aioaneicezar Buna ziua Incerc sa aflu un raspuns la o problema la care ma confrunt mai nou. Tatal meu a primit in mostenire casa parinteasca unde a copilarit. El, ... (vezi toată discuția)
Vanzare dacia 1310 aleeldyamante aleeldyamante Buna ziua. Am o problema cu o masina care mi-a ramas in urma mortii tatalui meu. Tatal meu a murit recent, mai exact in data de 25.07.2015 iar eu in ... (vezi toată discuția)