avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am in somaj tehnic 4 angajati care vor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am in somaj tehnic 4 angajati care vor pleca si ar ...

Buna ziua!
Am in somaj tehnic 4 angajati care vor pleca si ar trebui sa le achit si un bonus.Daca au fost in somaj mai pot acorda bonusul?Il pot inregistra sub forma de prima?
De la 1 septembrie nu vom mai avea nici o restrictie pe domeniul de activitate.Putem continua cu somajul tehnic pana la finalul anului?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:49, 4 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Daca au fost in somaj mai puteti sa le acordati bonusul.

2. Puteti continua cu somajul tehnic pana la finalul anului, dar indemnizatia va fi suportata de catre dvs.
Buna dimineata!
Va multumesc mult pentru raspuns.
Ma puteti ajuta, va rog, cu un raspuns referitor la Kurzarbite(reducerea timpului de lucru pana la maxim 50%)?
Intr-o luna pot avea 2 saptamani de 4 ore si 2 saptamani de 8 ore?Am citit ca in OUG 132 putem folosi aceasta facilitate timp de 3 luni..
In revisal este corect daca modific de 2 ori in cursul aceleiasi luni si norma de lucru si salariul?
Multumesc frumos.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este corect cum doriti sa procedati in REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! angajatorul doreste sa aplice in luna septembrie 2020 ... Iryna28 Iryna28 Buna ziua! Angajatorul doreste sa aplice in luna septembrie 2020 reducerea programului de lucru al unor angajati conform OUG 132/2020 (numita si kurzarbeit ... (vezi toată discuția)
In vederea aplicarii mecanismului kurzarbeit cf.oug 132/2020 ... elena689 elena689 In vederea aplicarii mecanismului Kurzarbeit cf.OUG 132/2020 conducerea societatii a stabilit ca intreg personalul sa nu lucreze o saptamana din luna ... (vezi toată discuția)
Se poate aplica reducerea timp de lucru (kurzarbeit) cand ai ... sebastian1507 sebastian1507 Se poate aplica reducerea timp de lucru (Kurzarbeit) cand ai mai multe cim-uri, respectiv un cim de 4 ore, unul de 8 ore. La cel de 8 ore nu se aplica ... (vezi toată discuția)