avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... De ce punctajul mediu obtinul in viata civila nu se ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De ce punctajul mediu obtinul in viata civila nu se adauga la ...

De ce punctajul mediu obtinul in viata civila nu se adauga la calcularea pensiei militare pentru cadrele militare care au lucrat ulterior si in domeniul civil (unde au avut contribuit) ?

Alte discuții în legătură

Reactualizare pensie politist Pilu Pilu Buna ziua. Nu stiu daca poate sa ma lamureasca cineva, dar incerc, totusi. Am lucrat in militie-politie pana in 2004, cand m-am pensionat conform Legii ... (vezi toată discuția)
Cnpas george1111 george1111 Buna ziua. in urma recadeuncaulari a casei de pensii a rezultat un numar total puncte de.4.82805. punctajediu anual.1.09763. intrebare va rog .este calculat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am lucrat 11 ani in viata civila iar dupa 25 ani ... viorel georgevici viorel georgevici Bună ziua, am lucrat 11 ani in viata civila iar dupa 25 ani de cariera am iesit cu pensie militara la 31.12..2004. Adeverintele civile si Cartea de munca ... (vezi toată discuția)