avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Sunt angajat al MApN si am fost în concediu într-o ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Sunt angajat al MApN si am fost în concediu într-o stațiune balneara

Bună ziua
Sunt angajat al MApN, am fost în concediu într-o stațiune balneara, am stat 4 zile și am beneficiat de servicii de cazare și alimentație.
Am strâns bonurile pentru consumația zilnica și la sfârșitul perioadei de cazare am cerut o factura pe care sa fie trecute și contravaloarea acestor bonuri pentru consumație.
Problema este ca la unitate serviciul contabilitate nu îmi deconteaza suma totala a bonurilor de consumație zilnice spunându-mi ca trebuia sa am un singur bon fiscal cu aceeași sumă trecuta pe factura.
Este corectă abordarea aceasta?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Septembrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Un salariat isi efectuaza concediul de odihna in strainatate ... ani_burian ani_burian Un salariat isi efectuaza concediul de odihna in strainatate la rude (fiica) si prezinta la intoarcerea din concediu doar documente justificative pentru ... (vezi toată discuția)
Obligativitate stampila pe bon fiscal decont servicii turistice geo_art22 geo_art22 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ....sunt cadru militar, am depus la unitate pentru decontarea serviciilor turistice pe perioada de concediu de odihna o ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli permise cruK cruK Buna ziua. M-ar ajuta mult sa stiu ce cheltuieli sunt permise in cadrul unui ONG. Exista un patrimoniu al ONG-ului, insa cum nu avem contabil nu stim exact ... (vezi toată discuția)