avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate salutare tuturor ! Doresc sa dau admitere la ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

salutare tuturor ! Doresc sa dau admitere la facultatea de drept ...

salutare tuturor !
Doresc sa dau admitere la facultatea de drept si eram curios care este drumul pentru a ajunge procuror, in urma finalizarii facultatii.
De asemenea, doresc sa stiu daca un eveniment ce s-a finalizat cu “confirmarea renuntarii la urmarirea penala”, afecteaza in vreun fel. ( nu sunt mentiuni in cazierul judiciar ).
Ma intereseaza daca se pot obtine posturi si in alt oras fata de cel din buletin.
Multumesc mult si o zi buna in continuare !

Alte discuții în legătură

Prins cu jumatate joint cannabis WizKhalifa WizKhalifa Buna ziua, acum 3 zile am fost surprins de catre un echipaj de politie in timp ce fumam un joint alaturi de tovarasul meu, la sectie ne au luat datele, in ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere/impacare - falsificarea instrumentelor oficiale si folosirea instrumentelor false Sandor19 Sandor19 Va salut pe toti! Printr-o cerere de retragere a plangerii penale sau printr-o declaratie de impacare, se poate clasa un dosar penal privind falsificarea ... (vezi toată discuția)
Art. 318 alin. 12 ncpp - recuperare permis ALINA PLOYOGEA ALINA PLOYOGEA Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: Admite cererea de confirmarea a renunţării la urmărirea penală, formulată de procuror în dosarul penal nr. ... (vezi toată discuția)