avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! 1. Daca un profesor pe a cărui diploma de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! 1. Daca un profesor pe a cărui diploma de studii ...

Bună ziua! 1. Daca un profesor pe a cărui diploma de studii scrie rusă-franceza, pe decizia de numire în școală scrie tot rusă-franceză, are acesta dreptul să predea ore de engleză, pentru a-și completa norma refuzând să ia ore de franceză în altă școală?
2. Cum este salarizat acest profesor care are 6 ore de engleză în completarea normei? Școala respectivă se afla într-un municipiu mare.
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2020
Gecko, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:59, 4 Septembrie 2020
Daca nu are specializarea engleza nu cred ca are dreptul de a preda acea limba.

Salarizarea va fi corespunzătoare funcţiei detinute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform legii educatiei, exista o excepție prin care în școlile ... Florentina110482 Florentina110482 Conform Legii educatiei, exista o excepție prin care în școlile din mediul rural profesorul titular dintr-o școală își poate completa norma didactică ... (vezi toată discuția)
Titularizarea la 2 scoli Corys Corys Buna-ziua!As dori sa va intreb va rog frumos in ce conditii si conform caror legi te poti titulariza la 2 scoli?!Situatia mea este urmatoarea.In anul 2001 am ... (vezi toată discuția)