avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum platesti persoanele fizice, care retrag bani din ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum platesti persoanele fizice, care retrag bani din aplicatie web?

Buna ziua!
Vrem sa lansam o aplicatie web care conecteaza doua segmente de utilizatori: Persoane Juridice - Persoane fizice.
Pentru persoanele juridice putem emite factura, insa ce baza legala exista, pentru a putea platii persoanele fizice pentru creditul acumulat in aplicatie?
Sunt multe aplicatii de acest gen in care persoanele fizice pot retrage bani, fara a oferii factura.
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Facturi electronice aling aling Buna ziua! Am o problema si sper sa ma ajutati. Voi lansa un site prin intermediul caruia atat persoanele juridice cat si persoanele fizice vor putea ... (vezi toată discuția)
Probleme clienti pb pb Salut, M-am tot uitat prin categorii spre a ma decide unde sa postez un astfel de mesaj, si asta este singura care pare sa fie cat de cat ok cu ce vreau eu sa ... (vezi toată discuția)
Facturare persoane fizice aling aling Buna ziua! Sper sa ma ajutati. Voi lansa un site prin intermediul caruia atat persoanele juridice cat si persoanele fizice vor putea sa-si promoveze ... (vezi toată discuția)