avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Intrebare catre Domni Avocati Dece este asa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Intrebare catre Domni Avocati Dece este asa de greu ...

Buna ziua
Intrebare catre Domni Avocati
Dece este asa de greu de scos un cazier judeciar
dece este asa de greu sa imi fac reabilitarea prin intermediul vostru ca Avocati
si sa ma reprezinte in situatia in care am nevoie.
mai am si pe civil un proces de partaj mostenire din 2005 despre el nu mai comentez ca nu se mai intelege nimic pe urma
Fiti oameni serios cu credinta in dumnezeu ca aveti mai mult de castigat decat sa pierdeti.
Sanatate
Cel mai recent răspuns: Permisauto , utilizator 23:58, 6 Septembrie 2020

AM NEVOIE DE UN RASPUNS
Buna ziua
dece este asa de greu sa imi fac reabilitarea prin intermediul vostru ca Avocati
mai am si pe civil un proces de partaj mostenire din 2005 despre el nu mai comentez ca nu se mai intelege nimic pe urma
Fiti oameni serios cu credinta in dumnezeu ca aveti mai mult de castigat decat sa pierdeti.
Sanatate

Buna ziua
Sanatate
nu mai stiu ce sa fac sa imi castig dreptul la viata si libertate
nu mai stiu ce sa fac sa imi castig dreptul la viata si libertate
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
De unde sa stim.noi care este situația dvs,?Ce dificultăți ati întâmpinat,ce demersuri au fost făcute de avocatul.angajat și de cat timp.Toate aceste nelămuriri ar tb discutate cu av dvs, nu avem cum să ghicim din intrebarile dvs mai mult retorice care este problema.
Ultima modificare: Duminică, 6 Septembrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

Alte discuții în legătură

Monologul lui dumnezeu MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE [b]Monologul Lui Dumnezeu [/b]:) \"M-am uitat la tine cand te-ai trezit de dimineata. Asteptam sa-mi spui doua trei cuvinte, multumindu-Mi pentru cele ce ti ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma - plata integrala lucrare neefectuata LAURA4628 LAURA4628 Ieri am chemat un \"speialist\" in reabilitarea puturilor , pentru scoate nisipul si a repune in functiune un put pe care ila m in curte . Omul a venit cu o ... (vezi toată discuția)
Sa nu radeti: biblia este cea mai interesanta carte ContSters87904 ContSters87904 Veti observa mai ales in noul testament ca nu este asa greu de inteles, ca ne sunt date niste sfaturi foarte utile pentru viata sau in vechiul testament ... (vezi toată discuția)