avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am o intrebare legata de angajarea unui ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am o intrebare legata de angajarea unui elev in perioada ...

Buna ziua,
Am o intrebare legata de angajarea unui elev in perioada scolii, daca este major- 19 ani. Este legal sa ii prelungim contractul, el deja fiind angajat pe perioada vacantei? Daca da, ce norma de lucru? Ca in perioada vacantei a avut norma intreaga.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cossim , utilizator 12:35, 8 Septembrie 2020
daca se poate , prelungirea c.i.m. se poate efectua ... norma = 8 ore/zi
La ce va referiti cand ziceti "daca se poate". Ce ar putea face motivul conditionarii?
Programul orar de la scoala/liceu al elevului.
Am inteles, multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa angajez elevi cu jumatate de norma? mihai_pirjol mihai_pirjol Buna ziua, Cunosc doi baieti care doresc sa ii angajez. Ambii au peste 18 ani dar sunt la liceu. Pot face angajarile daca acestia au si program la liceu? ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de scutire pentru orele de sport - care care este actul normativ? petrider petrider buna, as dori sa aflu daca exista vreo lege privind acceptarea de scutiri de le ora de educatie fizica si sport a unui elev de liceu (IX) care practica sport ... (vezi toată discuția)
Munca suplimentara sau cim cu program mai mare de 8 ore irina_trusca irina_trusca Buna ziua. Am o nelamurire referitor la munca suplimentara: in Codul muncii se mentioneaza ca timpul de munca, inclusiv orele suplimentare nu trebuie sa ... (vezi toată discuția)