avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua. Acum 1 an de zile mai exact in data de 05 ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua. Acum 1 an de zile mai exact in data de 05 sep. 2019 ...

Buna ziua. Acum 1 an de zile mai exact in data de 05 sep. 2019 am depus o cere la primarie pentru loc de parcare pentru persoane cu dizabilitati, raspunsul a venit in data de 26.09.2019 ca vor veni si vor monta semnu de circulatie pentru parcare persoane cu dizabilitati. Dupa 1 an de zile tot asa, nu au venit, m-am dus primarie de nenumarate ori, asa cum sunt cu dizabilitati locomotori m-au tot plimbat prin primarie de la un birou la altu cu promisiuni de fiecate data sau scuze, ba ca nu au semne, etc acum ultima data au zis ca dupa alegeri ca acum is ocupați cu montare sectiilor de votare. Cum trebuie sa procedez si unde trebuie sa ma adresez chiar sa ii actionez in judecata pentru nerespectare 448/2006? Un sfat va rog. Va multumesc mult din suflet.

Alte discuții în legătură

Loc de parcare persoana cu handicap Piticul20 Piticul20 Licitatie cu strigare Iasi pentru ocuparea a 2 locuri de parcare. Cumparat caiet de sarcini, cu doua zile inainte de licitatie sunt anuntat ca unul din locuri ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare persoana handicap locomotor alx1 alx1 Locuiesc in sectorul 4 si de 7-8 luni de zile nu reusesc sa obtin locul de parcare pe care a parcat tatal meu care are un handicap locomotor. In luna mai ... (vezi toată discuția)
Abuz sau legalitate marianpr marianpr Bună ziua, În urmă cu aproximativ o lună am oprit autoturismul pe partea dreaptă pe un loc marcat cu semn dinstictiv pentru persoane cu dezabilități cu ... (vezi toată discuția)