avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, M-ar interesa daca exista o varianta de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, M-ar interesa daca exista o varianta de cumparare ...

Buna ziua,
M-ar interesa daca exista o varianta de cumparare a unui apartament de la un proprietar care a achizitionat acel apartament prin programul Prima casa. Proprietarul doreste sa il vanda, dar conform contractului nu are voie sa o faca mai devreme de cinci ani, iar Ministerul finantelor publice nu i-a dat acordul de vanzare. Multumesc.
Daniel B

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament luat prin programul prima casa euggen23 euggen23 Buna ziua tuturor, am o nelamurire in caz ca ma pueti ajuta. Prin februarie-martie 2010 am cumparat un apartament prin prima casa, iar acum as ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde un apartament achizitionat prin programul prima ... alexma alexma Cum pot vinde un apartament achizitionat prin programul Prima Casa mai devreme de 5 ani in conformitate cu noile conditii impuse incepand cu 2021? Am fost ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cumparat prin prima casa Daniela_83 Daniela_83 Buna ziua tuturor, Am cumparat in ianuarie 2011 un apartament prin programul Prima Casa. Pentru ca eu si prietenul meu nu eram casatoriti, el nu a putut fi ... (vezi toată discuția)