avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca am ramas fara permis in Germania din cauza ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca am ramas fara permis in Germania din cauza consumului de ...

Daca am ramas fara permis in Germania din cauza consumului de iarba,se poate recupera permisul in Romania?pentru ca in Germania nu este atat de simplu
Cel mai recent răspuns: Trykster1994 , utilizator 13:20, 11 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Nu mai am permis de 1 an si 4 luni am pierdut deja in jur de 7000€ pe testul mpu nu am mai avut niciodat o problema de genul si reusesc de fiecare data sa trec testul de urina de par,problema este testul psihologic si deja nu mai am nici o putere sa lupt..

Av. Liviu Voinea a scris:

In Germania care este stadiul dosarului?
Inca la urmarire penala sau este deja o decizie de condamnare?

Decizia instantei germane va fi comunicata autoritatilor romane si sansele ca permisul sa fie anulat sunt foarte mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test mpu cat durează și cat costa? Daniel gabriel zaharia Daniel gabriel zaharia As vrea sa știu dacă cunoaște cineva acest test, în ce consta mai exact cat costa și cat durează? Problema testului e alcoolul. Va mulțumesc și astep ... (vezi toată discuția)
Interzicere drept de conducere in germania Valentinstancu15 Valentinstancu15 Am lucrat o perioada ca sofer profesionist in Germania. Intradevar nu am nici o scuza din cauza vitezei am reusit sa acumulez 8 puncte de penalizare. ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere pentru cetatean german in romania LauraLars LauraLars Buna ziua, prietenul meu, cetatean neamt, a avut permis de conducere pe teritoriul Germaniei din anul 1993 , dar in 2013 i-a fost ridicat din cauza ... (vezi toată discuția)