avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Angajatii de la Centrala de la Cernavoda, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Angajatii de la Centrala de la Cernavoda, la fel ca ...

Buna ziua,
Angajatii de la Centrala de la Cernavoda, la fel ca si cei care au lucrat in Ministerul Energiei Electrice, au beneficiat pe perioada activitatii, in mod gratuit, de un nr. de kw pe luna.
Cei care au lucrat in Ministerul Energiei Electrice, fiind pensionari, beneficiaza gratuit, de 100kw pe luna.
Intrebarea mea este: pensionarii de la Centrala de la Cernavoda, au dreptul sa beneficieze gratuit de 100 kw pe luna ?
Cel mai recent răspuns: Elena Tescaru , utilizator 04:19, 14 Septembrie 2020
Vedeti
HG 1.041 din 28 august 2003 privind unele măsuri de reglementare a facilitatilor acordate pensionarilor din sectorul energiei electrice
[ link extern ]
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma incalzesc cu energie electrica nistorsofia nistorsofia Buna ziua ! , blocul in care locuiesc este debransat . In aceste conditii, avand o pensie sub minim pe economie ,si incalzindu-ma cu o aeroterma ,cum as ... (vezi toată discuția)
Facilitati acordate pensionarilor din sectorul energiei electrice rusumaria1 rusumaria1 problema mea ar fi: care sunt pensionarii care beneficiaza de prevederile hatararii 1041/2003 si cine suporta c/v cotei de energie ... (vezi toată discuția)
Scutire de la plata energiei electrice edelweiss67 edelweiss67 Dupa incetarea din viata a socrului meu care beneficia de scutire de plata a energiei electrice cf. HG 1461 / 2003, soacra mea primeste pensie de ... (vezi toată discuția)