avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permis port-arma
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permis port-arma

Buna ziua!Stiu ca in cazul aplicării pentru permisul de port-armă va veni un echipaj acasa la mine pentru a verifica condițiile păstrării unei arme(am permis de vânătoare) însă eu am reședința in alt oraș,nu acela care scrie pe buletin.Prezinta vreo problemă acest aspect?Adica echipajul va veni doar acolo unde scrie pe buletin?
Ultima modificare: Duminică, 13 Septembrie 2020
Armi480, utilizator
Cel mai recent răspuns: Armi480 , utilizator 14:09, 13 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confiscare speciala ovidiu6 ovidiu6 daca sa dat solutie la un caz de suspiciune de branconaj- neinceperea urmaririi penale este valabila confiscarea speciala a armelor(sa facut si expertiza ... (vezi toată discuția)
Prelungire viza port arma QPzmAL QPzmAL Buna ziua, Am permis port arma in care sunt trecute 2 arme de vânătoare si 2 pistoale neletale unul cu gaz si altul cu alica. Armele de vânătoare le.am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! o persoana detine un permis de vanatoare eliberat ... floriontehnic floriontehnic Buna ziua! O persoana detine un permis de vanatoare eliberat in 2003 (cand permisele de acest tip se eliberau fara curs de arme si munitii), dar nu a ... (vezi toată discuția)